Valpkurs för dig med valp i Göteborg

En valpkurs är något som passar bra för dig i Göteborg som har skaffat en ny liten valp. Tillsammans får ni lära er att umgås och trivas med varandra.

Syftet med en valpkurs är att du ska lägga en god grund för att din hund ska kunna fungera i vardagen. En trygg och följsam hund som förstår sig på de kommandon du ger den när ni är tillsammans. Få den att förstå när det är lämpligt att ligga lågt och när det är tillåtet att leka och busa.

På en kurs kan du till exempel få träna din valp att stanna och att gå i koppel. Det blir även möjlighet för valpen att hälsa på andra hundar och att öva på att gå förbi dem när det är mer passande. Ni får tillsammans också träna på att hunden springer lös och fri där det är lämpligt.

Valpkurs i Göteborg med både teori och praktik

När du bestämt dig för att gå en valpkurs i Göteborg får du vara beredd på att det blir både teori och praktik. Det är du som ska kunna läsa och lyssna på föredrag när det gäller teorin, och sedan arbeta med det praktiskt tillsammans med din nya valp.

Samma dag som du anmäler dig till att gå en valpkurs i Göteborg har du tryckt på knappen för att ert nya äventyr ska börja. Du och din ögonsten kommer ta era första steg mot att bli det perfekta teamet.